MultiLearn Online

MultiLearn Online

Multimédiás tantermi rendszer a tanítás színesítéséhez

AR Books LibrAry könyveinkhez kapcsolódó multimédiás tartalmak a multilearn.online portál rendszerével kivetíthetők a tanteremben. Minden témakörhöz interaktív Class Quiz feladatok tartoznak, amelyek segítségével a diákok játékosan, akár csoportosan tesztelhetik tudásukat.
A tantermi rendszerben található kivetíthető, narrációval ellátott 3D és 2D animációk a tanórák csúcstechnológiás szemléltetőeszközeivé válhatnak. Arra alkalmas kivetítő készülékkel a tanulóknak igazi 3D élményben is részük lehet.
A tanulók tudásának mérését és elmélyítését elősegítő interaktív Class Quiz-zel a megszerzett tudás egyéni és osztályszinten is nyomon követhető. A Class Quiz mobil vagy desktop eszközökről webböngészőben indítható a kivetített kód megadásával. A rendszer a diákok számára adatbiztonságuk érdekében regisztráció nélkül használható. A Class Quizben kitöltött tesztek eredményei összehasonlíthatók és kivetíthetők, így a diákok játékos formában vetélkedhetnek a tanórán.
Az AR Books LibrARy könyvet vásárló iskolák számára a megrendelt könyvek számának megfelelő kulcskódot biztosítunk. Részletes leírásért és a tantermi rendszer ingyenes kipróbálási lehetőségéért látogasson el a multilearn.online weboldalra.