AR Books LibrARy

AR Books LibrARy

Kiterjesztett valóság könyvek az ismeretterjesztés szolgálatában

Jövőbe mutató megoldásunkban az olvasás tradicionális értéke találkozik a legmodernebb vizuális technika szemléltető erejével. Kiadványainkat azok számára készítettük, akik többre vágynak a hagyományos könyvek nyújtotta, megszokott olvasási élménynél. Lényegre törő tartalom, könnyen érthető szövegek, látványos megjelenés, mobilos kiegészítések.
Az AR könyvek egyszerre kézzel fogható kiadványok és applikáción keresztül lejátszható multimédiás tartalmak. Ezeket olvashatja, nézheti és hallgathatja, vagy a képernyőn keresztül megforgathatja, hogy jobban szemügyre vehesse. A könyvek két- és háromdimenziós AR videói segítenek valósághűen elképzelni azokat a dolgokat, amikkel az olvasó ritkán, vagy sosem találkozik élete során. Célunk a szórakoztató ismeretterjesztés.
Könyveink magyar, angol és német nyelveken érhetők el. Ezeket Magyarországon, Ausztriában, Németországban és az Egyesült Királyság területén árusítjuk.
Látogasd meg webshopjainkat!
A projektet a Prostep Kft-vel karöltve működtetjük. Ők biztosítják számunkra az AR keretrendszert, míg mi megtöltjük azt kreatív tartalmakkal, valamint összeállítjuk a nyomtatott kiadványt.
Iskolák számára extra kedvezményeket biztosítunk, melyről itt tudhatsz meg részleteket. Az intézmények számára készített katalógusunkat innen töltheted le.