Szolgáltatások

Szolgálta­tások

EZEKET AJÁNLJUK

Multimédia gyártás

Hatékonyabb tanulás, garantált tanulói figyelem és eredményesség. Ezeket tudjuk borítékolni, ha kiterjesztett valóság megoldásunkat választod terméked bemutatására, vagy mondanivalód átadására. Lépj az oktatás élvonalába, fejleszd velünk saját kiterjesztett valóság könyvedet!

3D holografikus kiterjesztett valóság tartalom

Főprofilunk a 2 és 3 dimenziós multimédia elemek fejlesztése mind tartalmilag, mind megjelenés szempontjából. Ez animációs kisfilmek és holografikus tartalmak készítését jelenti.

3D modellek animáláshoz
marketing célú animációs kisfilm

Vállaljuk kiterjesztett valóság kiadványok elkészítését egyedi elképzelések alapján. Legyen szó oktatásról vagy marketingről, a kiterjesztett valóság technológia ma a csúcsmegoldás az élményszerű, hatékony szemléltetésben.

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez keress minket elérhetőségeinken!

EZEKET AJÁNLJUK

E-learning tartalomfejlesztés

Mi is tudjuk, hogy manapság milyen nehéz felkelteni és fenntartani a figyelmet. Enélkül az oktatás pedig hasztalan. Olyan tartalmakra van tehát szükség, melyek könnyen értelmezhetők, rövid egységek alkotják, gyakorlatias oldalról közelítenek és nem utolsó sorban látványosak.

Stúdiónk magas színvonalon, lenyűgöző e-learning tartalmakat gyárt egyedi megrendelésekre Articulate-ben vagy saját fejlesztésű keretrendszerünk megjelenítésében. Legyen szó vállalati, felsőoktatási, szakképzési vagy bármilyen egyéb területekről, kreatív csapatunk hatékony és gyors megoldást kínál a fejlesztési igényekre.

Tananyag slideok Articulate-ben
Tesztfeladatok Articulate-ben

Egy jó online tananyag a szervezet nagy segítségére válhat az újonnan érkezők felkészítésében, a rendszeres oktatások teljesítésében, a folyamatos továbbképzésekben vagy csak egy új információ egyszerű elterjesztésében.

Tananyag slideok LearningAge-ben
Tesztfeladatok LearningAge-ben

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez keress minket elérhetőségeinken!

EZEKET AJÁNLJUK

Videógyártás

Szakértői videókat vagy ismeretterjesztő kisfilmeket készíttetnél? Nagy tapasztalattal rendelkezünk oktatási és marketing célú élőszereplős videók gyártásában. A felvételek elkészítését külsős helyszínen vagy saját greenbox stúdiónkban egyaránt vállaljuk.

Munkamódszerünk lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségben és magas minőségben dolgozzunk fel különböző témákat, a felvétel készítéstől a vágáson át a komplett digitális utómunka elvégzéséig.

Referenciáink között nagy számban szerepelnek vállalati képzésekhez, vagy közoktatáshoz készített videofilmek. Munkánk eddigi eredménye több száz film elkészítésében, valamint ügyfeleink elégedettségében mérhető.

Green-box szakértői videó infografikával
Green-box szakértői videó infografikával
Animációs kisfilm
Animációs kisfilm

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez keress minket elérhetőségeinken!

EZEKET AJÁNLJUK

Egyéb szolgáltatások

Vállaljuk egyedi megrendelések alapján szoftverek, digitális tartalmak, multimédiás elemeket tartalmazó komplex rendszerek fejlesztését. Programozóink nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek, akiknek szaktudása és tapasztalata garantálja a minőségi, gyors és eredményes kivitelezést.

Saját fejlesztésű digitális tartalomszolgáltatási rendszerünk a MultiLearn Elektronikus Oktatási Keretrendszer, mely segítéségével lehetségessé vált a szöveges/képes, filmes és animált képernyős tartalmak rugalmas szerkesztése és meghatározott felhasználó csoportok felé történő publikálása, platform független módon.

Az alábbi szoftverkörnyezetekben vállalunk fejlesztési feladatokat.

Kliens oldali programozás
 • HTML, HTML 5
 • CSS
 • JAVASCRIPT
 • jQuery
Szerver oldali programozás
 • PHP
 • C#
 • Node JS
Adatbázis programozás
 • MYSQL
 • MSSQL
 • POSTRESQL
Multimédia programozás
 • UNITY-JAVASCRIPT
 • UNITY-C#

Tevékenységeink folytatása során több ízben merült fel piaci igény az oktatáshoz közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó események megvalósítására. Így már különféle programok szervezésével, ismeretterjesztő előadásokkal, csapatépítéssel tudjuk segíteni elsősorban vállalatok, intézmények munkatársait.

Referenciákkal rendelkezünk a közintézményi szektorból, nagy létszámú, gyermekeknek szervezett különféle programok – koncertek, kulturális előadások, egészségnapok, kirándulások – lebonyolításáról.

A vállalkozások és intézmények dinamikus bővülése, illetve működésük teljesítményfokozása szakszerű segítségért kiált. Ehhez a Multilearn Kft. a következő témákban nyújt szakmai támogatást:

 • vezetői coaching
 • munkavállalók együttműködési készségének fejlesztése
 • a munka-magánélet egyensúlyának megteremtése
 • az ön- és társismeret fejlesztése
 • hatékony idő- és feladatmenedzsment
 • konfliktusmenedzsment
 • reziliencia növelése

Szervezetfejlesztési szolgáltatásaink workshop, tréning, egyéni és csoportos tanácsadások formájában is elérhetők.

Érdeklődéshez és ajánlatkéréshez keress minket elérhetőségeinken!