Rólunk

Rólunk

BEMUTATKOZUNK

Üdvözöl a Multilearn!

Cégünk kizárólagosan magyar magántulajdonban lévő vállalkozás. Az oktatás korszerűsítése mellett köteleztük el magunkat, e köré építettük egyedülálló termékeinket és szolgáltatásainkat.

Igyekszünk újabbnál újabb technológiai és módszertani eszközöket adni a tanulni és tanítani vágyók kezébe. A hagyományos értékeket ötvözzük a modern megoldásokkal, így kapunk igazán eredményes válaszokat az ismeretszerzés legújabb kihívásaira.

CÉGINFO
Teljes név: Multilearn Digitális Tartalomszolgáltató és Kiadó Kft.
Székhely: 1188 Budapest, Lőrinci út 6/b.
Adószám: 23036097-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-949948
Közösségi adószám: HU23036097
Személyes ügyfélfogadást nem tartunk.
Image
Image
50
50+
elégedett
ügyfél
12
12+
év
tapasztalat
80
80+
sikeres
projekt
30
30+
saját
termék
MI A SIKERÜNK TITKA?

Tanulás és tanítás élményszerűen

Úgy gondoljuk, hogy lehet élmény a tanulás. Kreatív és oktatásmódszertani csapataink kart karba öltve dolgoznak azon, hogy a tudásanyagot egyszerűen, gyakorlatiasan, lenyűgöző látványvilág kíséretében adjuk át. Informatikus fejlesztő kollégáink pedig mindezt technológiai oldalról támogatják meg. Ők teszik termékeinket könnyeddé és élvezetessé felhasználóink számára.

Szeretünk értéket teremteni. Állandó, jól összeszokott kollégáinknak, és a sok-sok éves tapasztalatokon nyugvó folyamatainknak köszönhetően családias hangulatban és hatékonyan folyik a munka. Partneri kapcsolatainkat az ügyfélközpontúság és a rugalmasság jellemzi leginkább.

Kérdésed van rólunk vagy hozzánk? Itt bátran felteheted!