Személyiség-fejlesztés és közösségépítés játék- és élménypedagógiával - kontakt képzés


Személyiségfejlesztés és közösségépítés játék- és élménypedagógiával

30 óra - 30 kreditpont

A tréninget csak egyedi megrendelés esetén indítjuk!

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Napjaink fogyasztói társadalmában egyre inkább érzékelhető az értékek válsága, miközben a társas kapcsolatok kiemelt jelentőséggel bírnak mind az egyén szubjektív jólléte, mind az össztársadalmi boldogulás szempontjából. Képzésünk alapvető célja a pedagógusok számára olyan játék- és élménypedagógiai módszereket átadni, amelyek egyszerre alkalmasak tanulóik személyiségének, önismeretének, szociális készségének fejlesztésére és értékteremtő közösségek létrehozására. Az élményt jelentő továbbképzés ezen kívül a pedagógusok mentálhigiénés felfrissülését, szemléletváltását, és kollégáikkal való hatékony együttműködését is szolgálja. 

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 43/96/2014

A továbbképzés célja:
A továbbképzés célja a résztvevő pedagógusok módszertani repertoárjának bővítése olyan játék- és élménypedagógiai tevékenységekkel, amelyek komplex módon fejlesztik a tanulók személyiségét és elősegítik az értékteremtő, összetartó közösségek fejlődését. A továbbképzés során elsajátított személyiségfejlesztő csoportfoglalkozások és játékok emellett alkalmasak a speciális serdülőkori problémák kreatív kezelésére és a tanítási-tanulási folyamat hatékonyabbá tételére. A képzés során megvalósuló műhelymunka-sorozat célja ezen kívül a szakmai párbeszéd élénkítése, a résztvevők ön- és társismeretének fejlesztése, s egy olyan szakmai közeg létrehozása, ahol a pedagógus egy együttműködő közösség tagjaként kibontakozhat, fejlődhet. 

A továbbképzés célcsoportja: Köznevelési intézmények pedagógusai, a nevelő és oktató munkát segítő köznevelési alkalmazottak.
A továbbképzés típusa: tantermi kontakt képzés. 

Tananyagegységek:

A továbbképzés első tematikai egységében ismerkedő játékokkal alapozzuk meg a további közös munkát. A következő tematikai egység középpontjában az érzelmi intelligencia és szociális készségek játékos fejlesztése áll. Harmadik témánk a kognitív képességek fejlesztése és a játékos módszerek tanórai integrálása. A következőkben az együttműködés, közösségépítés és élménypedagógia témáit járjuk körbe, majd a képzés zárásaként a résztvevők kiscsoportokban játék- vagy élménypedagógiai foglalkozástervet készítenek és mutatnak be.

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

További információk az info@multilearn.hu címen  a +36 20 539 9940 telefonszámon!


Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.