Óvodai foglalkozások szervezése a mozgásszervi elváltozások megelőzésének érdekében

30 óra -30 kreditpont - 29 000 Ft!

A tréninget csak egyedi megrendelés és / vagy minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén indítjuk!

Az órák időpontja és helyszíne: megrendelés szerint

Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást. A tananyagok feldolgozását, hatékony elsajátítását feladatsorok, interaktív játékok, gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, élvezetes képanyag és animációk segítik. Az önismeret fejlődését és a sajátélményű tanulást szakmai és pszichológiai tesztek, önreflektív kérdéssorok biztosítják.

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 43/100/2014

A továbbképzés célja: A továbbképzés célja a mozgásszervi elváltozások megelőzésének érdekében szervezett óvodai foglalkozások megismerése. A képzés elméleti és gyakorlati segítséget nyújt az óvodai mozgásos tevékenységek átfogó szemléletű  tervezéséhez és szervezéséhez, figyelembe véve  az óvodáskori fejlődési sajátosságokat. Cél, hogy a részt vevő pedagógusok mozgásanyag-repertoárja   egyensúly-, tartás- és  koordinációfejlesztő-javító ismeretekkel gazdagodjon. A tanfolyam célja továbbá, hogy a résztvevők megismerjék a finommotorikus képességeket, a testsémát és a manipulációt fejlesztő gyakorlatokat.

A továbbképzés célcsoportja: Óvodapedagógus és óvodáskorú gyermekekkel foglalkozó, fejlesztő- és gyógypedagógus, konduktor

A továbbképzés típusa: távoktató "blended" továbbképzés. A képzés 2 óra személyes megjelenést igénylő kontakt órával kezdődik, amelyet azután tutori segítséggel támogatott távoktató tanulási forma követ, melyben a résztvevők a tananyagot saját ütemben, egyénileg dolgozzák fel. A kontakt órákon a részvétel kötelező.

Tananyagegységek: Mozgás-meghatározások, alapfogalmak; Korrekciós és prevenciós gyakorlatok; Testsémafejlesztés, mozgástervezés; Koordináció- és egyensúlyfejlesztő gyakorlatok; Természetes mozgások a prevencióban; Finommotorikus képességeket, manipulációt fejlesztő gyakorlatok

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

Jelentkezését az info@multilearn.hu címen várjuk!

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.

Az oktatóanyag tartalma:
461 képernyőnyi tartalom
14 videó/animáció (37 perc)
267 kép

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

Sajnos nincs találat.

Óvodai foglalkozások szervezése a mozgásszervi elváltozások megelőzésének érdekében - 30 óra

Testnevelés-foglalkozás tervezéséhez szükséges tudnivalók.
Demo

 

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét: