Munkavédelem, baleset-megelőzés és elsősegélynyújtás - kontakt képzés


Munkavédelem, baleset-megelőzés és elsősegélynyújtás

30 óra - 30 kreditpont

A tréninget csak egyedi megrendelés esetén indítjuk!

A részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken!

A pedagógusok napi gyakorlatában igen fontos, hogy képesek legyenek adekvát módon kezelni a váratlanul felbukkanó veszélyes helyzeteket, legyen az a gyermek sérülése vagy tűzriadó. Programunk fókuszában az elsősegélynyújtással, munkavédelemmel és baleset-megelőzéssel kapcsolatos elméleti és gyakorlati alapismeretek állnak. Legfontosabb alapelv a sérülések, balesetek megelőzése, ennek szellemében történik az ismeretek átadása.
A továbbképzés elvégzése révén a résztvevők képesek lesznek a különböző sérülések, rosszullétek felismerésére, a helyzetek gyors felmérésére és mérlegelésére, a beavatkozásra és a szakemberek megérkezéséig segítségnyújtásra. 
A pedagógusok az elméleti tudnivalókon túl jól hasznosítható munkavédelmi ismereteket és segélynyújtási gyakorlati alapfogásokat sajátítanak el és a tanulóikkal a témában való beszélgetéshez is módszertani ötleteket kapnak. 

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 47793/42/2014

A továbbképzés célja:

A továbbképzés célja a résztvevő pedagógusok elsősegélynyújtással és munkavédelemmel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteinek bővítése.
Cél, hogy a résztvevők a továbbképzés során elsajátítottak révén határozottan, pánikmentesen reagáljanak váratlan vészhelyzetekre, váljanak képessé a kockázatokat felmérni és adekvát módon reagálni, segítséget nyújtani, illetve kérni.
A képzéssel célunk, hogy a résztvevők váljanak képessé a különböző sérülések, rosszullétek felismerésére, a helyzetek gyors felmérésére és mérlegelésére, a beavatkozásra és a szakemberek megérkezéséig segítségnyújtásra. 
Cél, hogy az elméleti tudnivalókon túl a munkavédelmi alapismereteket és segélynyújtási gyakorlati alapfogásokat a gyakorlatban is alkalmazni tudják mind iskolai környezetben, mind a mindennapi életben.

A továbbképzés célcsoportja: Köznevelési intézmények pedagógusai, a nevelő és oktató munkát segítő köznevelési alkalmazottak.
A továbbképzés típusa: tantermi kontakt képzés. 

Tananyagegységek: A munkavédelem fogalma, rendszere, jogszabályi háttere; Az elsősegélynyújtás alapjai: előadás és saját élményű tanulás kiscsoportos kooperatív munkaformában; Veszélyforrások az iskolában és az iskolán kívül; A tanulói baleset-megelőzés feladatai, a baleset esetén teendő intézkedések rendje;Elsősegélyről, baleset-megelőzésről a tanórán; Összegzés, ismétlés, tudáspróba

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

További információk az info@multilearn.hu címen  a +36 20 539 9940 telefonszámon!


Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.