Mit (t)ehetünk az egészségünkért - életmódprogram

Összegzés
504 lap
229 kép
21 videó, film
Publikálva: 2015.07.21

Mit (t)ehetünk az egészségünkért - életmódprogram

30 óra - 30 kreditpont - 29 000 Ft!

A tréninget csak egyedi megrendelés és / vagy minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén indítjuk!

Az órák időpontja és helyszíne: megrendelés szerint

Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást. A tananyagok feldolgozását, hatékony elsajátítást szolgálják a feladatsorok, interaktív játékok, gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, élvezetes képanyag és animációk. Az önismeret fejlődését és a sajátélményű tanulás szakmai és pszichológiai tesztek, önreflektív kérdéssorok biztosítják.

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 23/344/2015

A továbbképzés célja: A továbbképzés célja a résztvevők egészségtudatos magatartásának fejlesztése. A résztvevők szerezzenek ismereteket az egészséges életmódról, ismerjék meg az egészséges táplálkozás alapvető szempontjait, az egyes tápanyagok jellemzőit. Szerezzenek ismereteket az aktívan és a passzívan töltött szabadidő egészséget befolyásoló hatásairól, az egészséges életmód szerepéről a betegségek esélyének csökkentésében, az egyes betegségek és a mozgásszegény életmód közötti összefüggésekről.
További kiemelt cél, hogy a résztvevők közvetlen környezetükben is aktívan hozzá tudjanak járulni az egészségtudatos szemléletmód erősítéséhez, terjesztéséhez.   

A továbbképzés célcsoportja: Köznevelési intézmények pedagógusai, a nevelő és oktató munkát segítő köznevelési alkalmazottak.

A továbbképzés típusa: távoktató "blended" továbbképzés. A képzés 2 óra személyes megjelenést igénylő kontakt órával kezdődik, amelyet azután tutori segítséggel támogatott távoktató tanulási forma követ, melyben a résztvevők a tananyagot saját ütemben, egyénileg dolgozzák fel. A kontakt órákon a részvétel kötelező. 

Tananyagegységek: Az egészség, mint az élet derűs szemlélete; Az egészséges életmód kialakításához szükséges készségek; Egészséges táplálkozás, tápanyagok; A főzés alapanyagai I.; A főzés alapanyagai II.; Konyhatechnológiai ismeretek; Az egészséges életmód; Teljes értékű élet mindennapi testmozgással; Aktivitás a mindennapokban; Szabadidő és rekreáció; A rekreációaktív fajtái; Aktív életmód bármely életkorban, betegségmegelőzés; Aktív és teljes értékű élet egészségkárosodás, betegség esetén

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

Jelentkezés és további információk az info@multilearn.hu címen vagy a +36 20 539 9940 telefonszámon.


BEVEZETÉS
RÉSZTVEVŐI ÜTEMTERV
1. Az egészség, mint az élet derűs szemlélete
1. Az egészség, mint az élet derűs szemlélete TESZT
2. Az egészséges életmód kialakításához szükséges készségek
2. Az egészséges életmód kialakításához szükséges készségek TESZT
3. Egészséges táplálkozás, tápanyagok
3. Az egészséges táplálkozás tápanyagok TESZT
4. A főzés alapanyagai I.
4. A főzés alapanyagai I. TESZT
5. A főzés alapanyagai II.
5. A főzés alapanyagai II. TESZT
6. Konyhatechnológiai ismeretek
6. Konyhatechnológiai ismeretek TESZT
7. Az egészséges életmód
7. Az egészséges életmód TESZT
8. Teljes értékű élet mindennapi testmozgással
8. Teljes értékű élet mindennapi testmozgással TESZT
9. Aktivitás a mindennapokban
9. Aktivitás a mindennapokban TESZT
10. Szabadidő és rekreáció
10. Szabadidő és rekreáció TESZT
11. A rekreáció aktív fajtái
11. A rekreáció aktív fajtái TESZT
12. Aktív életmód bármely életkorban, betegségmegelőzés
12. Aktív életmód bármely életkorban, betegségmegelőzés TESZT
13. Aktív és teljes értékű élet egészségkárosodás, betegség esetén
13.Aktív és teljes értékű élet egészségkárosodás, betegség esetén TESZT
Záróvizsga

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.