Konfliktusok hatékony kezelése, mediációs technikák - kontakt képzés


Konfliktusok hatékony kezelése, mediációs technikák

30 óra - 30 kreditpont - 68 000 Ft

A tréninget csak egyedi megrendelés és / vagy minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén indítjuk!

Az órák időpontja és helyszíne: megrendelés szerint

Képzésünk keretében a pedagógusok megbízható elméleti és gyakorlati tudást szereznek a konfliktuskezelés, kommunikáció, tárgyalási technikák és az érzelmek kezelése területén. A tananyagok feldolgozását, hatékony elsajátítást szolgálják a prezentációval kísért előadások, az interaktív játékok, gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, a csoportmunkák, a reflexiós körmegbeszélések, a fair play társasjátékok és a kommunikációs gyakorlatok.

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 47793/38/2014

A továbbképzés célja: A továbbképzés célja, hogy a pedagógusok számára széleskörű ismereteket nyújtson a konfliktuskezelés, kommunikáció, tárgyalási technikák és az érzelmek kezelése kapcsán, fejlesztve önismeretüket, szociális kompetenciáikat, gazdagítva vitarendezési kultúrájukat.
További cél, hogy a résztvevők: elméleti és gyakorlati ismereteket szerezzenek a mediációról, mint új eszközrendszerről a vitarendezésben; fejlődjenek az iskolai színtéren megjelenő konfliktusok asszertív rendezésére való képességeikben a munkatársak, tanulók, pedagógusok-tanulók, szülők-gyermekek közt; felismerjék a közösségi életben betöltött szerepekhez köthető viselkedéstípusokat és a konfliktusok valódi okait; a felelősségvállalás kérdését új szemléletmódban közelítsék meg.

A továbbképzés célcsoportja: Köznevelési intézmények pedagógusai, a nevelő és oktató munkát segítő köznevelési alkalmazottak.
A képzés célcsoportja minden pedagógus, aki mindennapi tevékenysége során találkozhat konfliktushelyzettel. Összetett szerepkörükből adódóan munkájuk elengedhetetlen része a viták és konfliktusok rendezése. A társadalomban és a családi kapcsolatokban zajló változások a mindennapi és az iskolai életben is a feszültségek, indulatok és konfliktusok növekedését eredményezik. Továbbképzésünk a pedagógusok számára új szemléletet és utat mutat a konfliktuskezelés és vitarendezés területén.

A továbbképzés típusa: tantermi kontakt képzés. 

Tananyagegységek: Mi a siker?; Pedagógusszemélyiség és tanári kompetenciák; A sikeres tanár-diák kapcsolat; A sikeres oktatási rendszer; Az eredményes iskola;  Az élményszerű tanulás alapja: a motiváció; Kooperáció, motiválás, kompetenciafejlesztés; A kooperatív csoport; A kooperatív tanulás alapelvei; Kooperatív tanulásirányítás; Az együttműködési szándék; Az együttműködési készség; Kooperatív módszerek; Együttműködés és differenciálás; Közösségépítés és élménypedagógia

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

További információk az info@multilearn.hu címen  a +36 20 539 9940 telefonszámon!


Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.