IKT eszközök hatékony alkalmazása a természettudományos oktatásban

30 óra - 30 kreditpont

BÁRMELY ONLINE KÉPZÉSÜNKRE TÖRTÉNŐ JELENTKEZÉS ESETÉN INGYEN!

Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást.

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 23/149/2015.

A továbbképzés célja: Manapság elengedhetetlen, hogy pedagógusként naprakész tudásunk legyen a legmodernebb IKT eszközökről, amelyekkel színesebbé varázsolhatjuk óráinkat, hatékonyabbá tehetjük felkészülésünket és kreatívabbá a házi feladatokat. Fokozottan igaz ez a természettudományos tantárgyak oktatása területén, ahol a szemléltetésnek a jelenségek megértésében, a kritikai gondolkodás és a kutatói személet kialakításában egyaránt komoly szerepe van. Rugalmasan végezhető távoktató programunk felkészítést nyújt számítógéppel támogatott tanórák/foglalkozások tervezéséhez és lebonyolításához. Az egyes informatikai eszközök, programok használatát természettudományos témákon keresztül mutatjuk be. A technikai tudnivalókon túl számos módszertani tippet, mintát nyújtunk arra vonatkozólag is, hogyan integráljuk az infotechnológiát kooperatív feladatmegoldás, frontális óraszervezés és önálló tanulás során.

A továbbképzés célcsoportja: Természetesen minden érdeklődő kollégának, különösen természettudományos tantárgyat, természetismeretet, illetve a természettudományokhoz kapcsolódó tárgyat tanító általános és középiskolai tanárok, továbbá vegyipari és környezetvédelmi, vízgazdálkodási, mezőgazdasági, egészségügyi, műszaki szakképzésben dolgozó pedagógusok.

A továbbképzés típusa: A ,,blended" kifejezés azt jelenti: ,,vegyes" tanulási forma. A továbbképzés egy rövid személyes konzultációval (kontakt órák) veszi kezdetét, amelyet azután tutori segítséggel támogatott távoktató tanulási forma követ. A résztvevőnek lehetősége van saját számítógépén, akár otthonában vagy

közösségi térben rugalmasan tanulni. A résztvevőknek folyamatosan lehetősége van a számukra kijelölt tutor segítségét kérni a feldolgozás során telefonon vagy e-mailben.

Tananyagegységek: A PowerPoint program alkalmazása a természettudományos oktatásban, A táblázatkezelő program alkalmazása a természettudományos oktatásban, Az interaktív tábla használata a természettudományos oktatásban, A tanulói válaszadó rendszerek használata a természettudományos oktatásban, Felhőalapú megoldások a természettudományos oktatásban

Képzésünkről részletesebben IDE kattintva tájékozódhat!

Jelentkezését az info@multilearn.hu címen várjuk!

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.

Az oktatóanyag tartalma:
283 képernyőnyi tartalom
57 videó/animáció (191 perc)
186 kép

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

Sajnos nincs találat.

IKT eszközök hatékony alkalmazása a természettudományos oktatásban

IKT eszközök hatékony alkalmazása a természettudományos oktatásban
Demo

 

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét: