Differenciálás és együttműködés a tanórán

60 óra - 60 kreditpont - 58 000 Ft!

A tréninget csak egyedi megrendelés és / vagy minimum 10 fő együttes jelentkezése esetén indítjuk!

Az órák időpontja és helyszíne: megrendelés szerint

 Blended képzésünk keretében a pedagógusok rugalmas időbeosztásban szerezhetnek megbízható elméleti és gyakorlati tudást. A tananyagok feldolgozását, hatékony elsajátítást szolgálják a feladatsorok, interaktív játékok, gyakorlati tippek, módszertani tanácsok, élvezetes képanyag és animációk. Az önismeret fejlődését és a sajátélményű tanulás szakmai és pszichológiai tesztek, önreflektív kérdéssorok biztosítják.

A továbbképzés alapítási engedélyének száma: 957/18/2013.

A továbbképzés célja: A képzés kiemelt célja a pedagógiai szemléletváltás elősegítése, valamint hathatós szakmai segítség nyújtása a tanulási-tanítási folyamat élményszerűbbé és eredményesebbé tétele érdekében kooperatív technikák, élmény- és játékpedagógiai elemek integrálása révén. A képzés célja továbbá, hogy a résztvevő tudatosítsa magában az eredményesség pszichológiai meghatározóit, és a képzés során szerzett pozitív tapasztalatai hozzásegítsék önismerete fejlődéséhez, miközben szakmai munkájában is sikeresebbé válik.

A továbbképzés célcsoportja: A képzés célcsoportja minden nyitott pedagógus, aki érdeklődik a tanulási motiváció, az eredményesség és az együttműködés témakörei iránt, és szívesen bővítené módszertani repertoárját, rendszerezné, mélyítené tudását. A továbbképzés ajánlott a kooperatív módszertant már alkalmazó, illetve az azzal még csak ismerkedő pedagógusok számára alap- és középfokú oktatásban egyaránt.

A továbbképzés típusa: távoktató "blended" továbbképzés. A képzés 3 óra személyes megjelenést igénylő kontakt órával kezdődik, amelyet azután tutori segítséggel támogatott távoktató tanulási forma követ, melyben a résztvevők a tananyagot saját ütemben, egyénileg dolgozzák fel. A kontakt órákon a részvétel kötelező. 

Tananyagegységek: Mi a siker?; Pedagógusszemélyiség és tanári kompetenciák; A sikeres tanár-diák kapcsolat; A sikeres oktatási rendszer; Az eredményes iskola;  Az élményszerű tanulás alapja: a motiváció; Kooperáció, motiválás, kompetenciafejlesztés; A kooperatív csoport; A kooperatív tanulás alapelvei; Kooperatív tanulásirányítás; Az együttműködési szándék; Az együttműködési készség; Kooperatív módszerek; Együttműködés és differenciálás; Közösségépítés és élménypedagógia

Képzésünkről részletesen IDE kattintva tájékozódhat!

Jelentkezését az info@multilearn.hu címen várjuk!

További információk a +36 20 539 9940 telefonszámon.

Az oktatóanyag tartalma:
765 képernyőnyi tartalom
35 videó/animáció (131 perc)
25 kép
Lorem ipsum
  • Lorem
  • ipsum
  • dolor
  • Lorem
  • ipsum
  • dolor

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

 

Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét: