Családterápia és mentálhigiéné képzés

Összegzés
Publikálva: 2020.05.26

Családterápia és mentálhigiéné képzés

A tréninget csak egyedi megrendelés esetén indítjuk!

Nyilvántartásba vételi száma: E-000787/2014/D005

Óraszám: 12 óra

A program célja:
A képzési program célja, hogy újszerű elméleti és gyakorlati tudásanyagot adjon át a résztvevők számára a családon belüli problémák hátterének feltárására és a megoldások megtalálására. A résztvevők képessé válnak a családi háttérrel kapcsolatos helyzetelemzésre, a gyakorlati problémamegoldásra, a hatékony kommunikációra a családpedagógiai konzultációk során, valamint sikeres kapcsolatfelvételre a segítő intézményekkel, szakemberekkel, ellátórendszerrel. További cél, hogy a résztvevők megismerjék a segítők szerepét, a segítő szerepből adódó problémákat, és azok önfejlesztő megoldásait. A résztvevők képessé válnak a magánélettel és munkahelyi viszonyokkal kapcsolatos helyzetelemzésre, a gyakorlati problémamegoldásra, a hatékony kommunikációra a konzultációk során.

A továbbképzés célcsoportja:
A képzési program célcsoportjába tartoznak mindazok, akik meg szeretnék ismerni a családterápiás módszereket valamint a segítő szerepét.

A továbbképzés típusa:
Kontakt képzés.

A 2015-ös évben Miskolcon, Szerencsen, Cigándon és Ricsén szervezett 5 képzés összesen 50 résztvevője a képzést sikeresen elvégezte!

Modultérkép:

Családterápia  6 óra
Lelki egészségvédelem: mentálhigiéné  6 óra

További információk az info@multilearn.hu címen kérhetők!


Köszönjük értékelését!

Ha szeretne szöveges értékelést is megadni, kérjük írja le véleményét:

Tananyagok

rendezés:
Sajnos nincs találat.